Doğanşehir Anaokulu
DOĞU MAH. MALATYA CAD. DOĞANŞEHİR /MALATYA

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkânlarını okul toplumuna sunan, eğitim- öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgi, beceri ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilmek eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında malatya belediyesi tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında tüm ilçeler arasında birinci olmuştur. Okulumuz 2012-2013 eğitim yılında temiz ve hijyenik olmasından dolayı BEYAZ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir.

İKİLİ

07:30-17:30 SABAH GRUBU: 07:30-12:30 ÖĞLEN GRUBU 12:30-17:30

DOĞALGAZLI

İL MERKEZİNE 58 KM İLÇE MERKEZİNE 0 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe, Malatya´ya 58 km uzaklıkta, deniz seviyesinden yüksekliği 1290 metre olup, ova ve dağlık bir kısımda kurulmuştur, İlçenin doğusunda Adıyaman ilinin Çelikhan ilçesi, güneyinde Adıyaman ili Besni ve Gölbaşı ilçeleri, batısında Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesi, kuzey doğusunda Akçadağ ve Yeşilyurt ilçeleri bulunur. İlçenin yüzölçümü 1.290 km2´dir.